στρώματα master
κατηγορία Premier

Το στρώμα για εμάς αποτελεί επένδυση για καλή υγεία, ευεξία και συνολική βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής στρωμάτων από το 1980, ανοίγοντας συνεχώς νέους ορίζοντες στην κατασκευή ποιοτικών στρωμάτων. Από το ξεκίνημα μας μέχρι και σήμερα, δεν σταματάμε την προσπάθεια εξέλιξης και αναβάθμισης τόσο των προϊόντων μας, όσο και των διαδικασιών και συνθηκών παραγωγής τους. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα καλύτερα βοηθήματα για έναν απολαυστικό ύπνο και μετέπειτα για μια καλή ζωή. Συνεπώς, δημιουργούμε αξιόπιστα και ανθεκτικά προϊόντα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές σχεδιασμού, τεχνογνωσίας και τεχνολογίας παραγωγής. 

Why Us

Δίνουμε βάση στο Περιεχόμενο

Όλες οι πρώτες ύλες μας είναι ελεγμένες για την προέλευση, την ποιότητα και την υγιεινή τους, προσθέτοντας έτσι αξία και κύρος στην παραγωγή των προϊόντων μας.

40 χρόνια Εμπειρίας

Την επιτυχή πορεία της optimal strom στηρίζουν η οικογενειακή δομή και η πολυετής πείρα, που επιτρέπουν την άψογη συνεργασία με τους προμηθευτές μας.

Ευρύ Φάσμα Μοντέλων

Δημιουργήσαμε προσεκτικά έναν οδηγό επιλογής του στρώματός σας καθώς παρέχουμε ευρύ φάσμα μοντέλων με διαφορετικούς συνδυασμούς και ιδιότητες.